ערב חג שני

אני והנסיך אוכלים בבית.
מתחילים בסינטה עם ארטישוק ברוטב יין לבן (מתכון כאן).

יחד עם סלט פול:

ולגולת הכותרת:

המתכון של קציפת התות המעולה שלי

טוחנים בבלנדר 500 ג' תות שדה יחד עם מעט ברנדי וכוס סוכר.
מקציפים אינסטנט וניל למוס, ושופכים את התערובת פנימה.
אחרי כמה שעות במקרר יוצא דבר מעולה ביותר!

תגיות: , , , , ,

4 תגובות לפוסט "ערב חג שני"

  1. ברונית מ הגיב:

    שמעתי שיש חלק מאנשים שאסור

    להם פול…………….עד כמה זה נכון?

    • עשבר הגיב:

      זה באמת נכון

      יש אנשים, בעיקר בני עדות המזרח (נדמה לי שבעיקר כורדים) שלא יכולים לאכול פול. עניין של מחסור באנזים G6PD, או משהו כזה.
      וברוכה הבאה!

  2. האחות הגיב:

    קציפת תות!!! נשמע מעוללללה!!!!

להגיב לפוסט עשבר